SAKARYA / ADAPAZARI - Adapazarı Bilim ve Sanat Merkezi

Şbt

Sayın velilerimiz, Genel veli toplantı tarih ve saatleri aşağıdaki gibidir.                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Pazartesi ve Salı günü gelen gruplar: 27 Şubat 2024  Salı Saat :17:00,                                                                                                                                                                                                                                                                                          Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü gelen gruplar: 29 Şubat 2024 Perşembe saat : 17:00,                                                                                                                                                                                                                                                               Cumartesi gelen gruplar 02 Mart 2024 Saat 13:00                                                                                                                                                                                                                                                                                                                ️         Haftaiçi gruplarında  ilk ders genel toplantı, diğer ders saatlerinde ise öğretmenlerimizle bireysel görüşme yapılacaktır.                                                                                                                                                                                                         ️       Haftasonu (Cumartesi) gruplarında ise sabah grubu velilerimiz ilk 4 derste öğretmenlerimiz ile bireysel görüşme yapıp saat 13:00 te yapılacak genel değerlendirme toplantısına katılacaklardır.                                                                                                     Haftasonu (Cumartesi) öğle grubu velilerimiz ise saat:13:00 de genel değerlendirme toplantısına katılıp 4 ders öğretmenlerimizle bireysel görüşme yapacaklardır.                                                                                                                                                        Tüm velilerimizin toplantıya katılımlarını bekliyoruz. Hayırlı günler.

Ekm

Sayın velilerimiz, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 31.10.2023 Salı günü saat 17.30 da yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Kurumumuz ders giriş çıkış saatleri güncellenmeştir.

Ağu

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı yeni kayıtlarımız başlamıştır.

Ağu

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında kurumumuzda eğitim gören öğrencilerimizin kayıt yenilemeleri 21-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.l