SAKARYA / ADAPAZARI - Adapazarı Bilim ve Sanat Merkezi

Kas

Kurumumuzu ziyayret eden BOSHOKU Fabrikasından Bakım Md Yrd Ahmet ALİOĞLU, kurumsal İlişkiler Uzmanı Zeynep ÖZTÜRK ve Operasyon Tek Md Yrd Fatih AKKUŞ'a müdürümüz Erdal ERDEM tarafından kurum tanıtımı yapılarak, etkinlik ve proje çalışmalarında işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu. İlgilerinden dolayı BOSHOKU yetkililerine teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasımda Atatürkü saygı ile anıyoruz.

Kas

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ali KIRKSEKİZ tarafından öğrencilerimize "Matevarse" konulu seminer verildi. Öğrencilerimiz geleceğin dünyası matevarse konusu ile ilgili sunumu ilgi ile dinlediler. Hocamıza teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimize Türk Patent Kurumu Sınai Mülkiyet Uzmanı Çağrı ÖZGÜMÜŞ  tarafından seminer verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz tarafından kutlama programı gerçekleştirildi. İzleyiciler tarafından ilgi ile izlenen programın hazırlanmasında büyük gayret gösteren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Genel Kurul toplantımıza katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

Başkan: Kamuran ARSLANTAŞ

Başkan Yard: Tuba Sultan YILDIRIM

Muhasip: Tarık BAŞARAN

Üye: Rana ARIDURU

Üye: Funda TÜRKMEN YILMAZ

Yeni yönetim kurulu üyelerimize başarılar dileriz.

Kas

Kurum Müdürümüz Erdal ERDEM öğretmenlerimiz ile birlikte SAÜ Rektör Yard. Prof Dr Özer UYGUN ve SAÜ Elektrik-Elektronik Müh Bölüm Bşk Prof Dr Yılmaz UYAROĞLU''nu ziyaret ederek öğrencilerimiz tarafından yapılacak proje çalışmalırnda SAÜ ile yapılacak işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundular. Hocalarımıza gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Bu sene merkezimizde etkinliklere yeni başlayan öğrencilerimize uyum etkinliklerini tamamlamaları sebebi ile sertifikalarını verdik.

Ekm

Müzik, Resim ve Genel Yetenek alanlarında etkinliklerimiz öğrencilerimizin heyecanlı katılımları ile devam ediyor.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte Kocaeli Bilim Merkezine gezi düzenliyoruz. Geziye BYF 1-2 ve ÖYG 1-2 gruplarındaki (5-6-7-8. sınıflar) öğrencilerimiz katılabilir. Son başvuru 19 Ekim 2023 Perşembe günüdür.

Ekm

Öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında code week etkinliği olarak "Uzay" temalı kodlama etkinliklerini yaptılar. Bilişim Öğretmenimiz Mesut Beye teşekkür ederiz.

Ekm

Kurumumuzda tahliye tatbikatı başarılı bir şekilde yapıldı. Öğrencilerimize bir afet durumunda nasıl davranmaları ve kurum binasını nasıl tahliye etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ekm

Bilim Sanat Merkezimiz bünyesinde açılması planlanan atölyelere kayıt başvurularımız başlamıştır. Kayıt başvurusu yapmak için aşağıdaki başvuru butonunu kullanabilirsiniz.

NOT: Başvuru öncesinde aşağıdaki açıklamaları dikkatle okuyunuz.

Ekm

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılında kurumumuzda açılması planlanan atölyeler.

Adapazarı BİLSEMde uyum etkinlikleri heyecanla devam ediyor...