SAKARYA / ADAPAZARI - Adapazarı Bilim ve Sanat Merkezi

Eyl

Öğrencilerimiz ilk etkinliklerine başladılar. Öğretmenlerimiz ile birlikte uyum etkinliklerini gerçekleştiren öğrencilerimizin oldukça heyecanlı oldukları ve etkinlikleri ilgi ile takip ettikleri görüldü. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Eyl

2023-24 Eğitim ve Öğretim Yılı başında velilerimiz ile tanışma toplantılarını düzenledik. Kurum Müdürümüz Erdal ERDEM tarafından etkinlikler, projeler ve kurum hakkında bilgilendirme yapılırken, Rehber Öğretmenimiz Şura Hanım tarafından Bilim ve Sanat Merkezleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca öğretmenlerimiz velilerimiz ile tanıştılar. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Göreve yeni başlayan öğretmenlerimiz ile birlikte Sakarya BİLSEMi ziyaret ederek, yapılan çalışmalar ve planlamalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Kurumumuza yeni atanana öğretmenlerimiz ile birlikte senebaşı toplantısını yaparak planlanan etkinliklerin ve projelerin değerlendirmesi yapıldı. Öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Ağu

Adapazarı Kaymakamımız Sayın Dr Oktay Kaya'nın ve Adapazır Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Büyükbaş'ın kurumumuza yaptıkları ziyartten ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.